Exam Information| Govt Jobs.| Exam Preparation | Exam Study Material |Exam Date|Material PDF

4 November Important Current Affairs In English

 Daily Important Current Affairs In English

 Click Here 👉👉   1 November Important Current Affairs In Eglish

 Click Here 👉👉   2 November Important Current Affairs In Eglish

 Click Here 👉👉   3 November Important Current Affairs In Eglish

 Click Here 👉👉   4 November Important Current Affairs In Eglish


Why is it important to read current affairs?    
Current Affairs refer to the events of national and international importance relevant from competitive exams perspective like Civil Services Exam, Bank exam, etc. With the change in the pattern of examinations, questions related to current events and news have assumed a major role in deciding the fate of students.

Click Here 👉👉   Important List Of Brand Ambassador

 1.  Which country has won the Rugby World Cup?
 Ans.  South Africa

 2.  Who has inaugurated the SCO joint exercise?
 Ans.  Amit Shah

 3.  Where is the India-US Economic and Financial Partnership meeting?
 Ans.  new Delhi

 4.  Who is the author of the book "The True Meaning of Yoga"?
 Ans.  Atman in Rabi

 5.  Which city of India has declared a public health emergency?
 Ans.  Delhi

 6.  Who co-chaired the 16th India-ASEAN Summit recently?
 Ans.  Narendra Modi

 7 With which country has India entered into a field of military medicine?
 Ans.  Uzbekistan

 8.  Who has launched robotic surgery in New Delhi?
 Ans.  Dr. Harshvardhan Singh

 9.  Which bank's MD & CE0 T Lata has resigned?
 Ans.  Dhan Laxmi Bank

 10.  Pawan Kapoor has been appointed as the next Ambassador of India to which country?
 Ans.  UAE


   👆👆 SHARE  &  SUPPORT US👆👆

No comments:

Post a comment

LinkWithin